Home

De mooiste motorroutes in binnen- en buitenland

 

NUTTIGE

TIP

Eerste Hulp


Medewerkers van hulpdiensten, maken steeds vaker mee dat de patiënt wel een mobieltje bij zich heeft, maar dat men de hele gsm moet doorspitten om het telefoon nummer te vinden van ouder/partner.

Inmiddels is er de ICE (afkorting voor In Case of Emergency) code, dit is een initiatief om bezitters van een mobiele telefoon ertoe te bewegen telefoonnummers (en adressen) in het telefoonboek van hun telefoontoestel onder de naam ICE op te slaan, die hulpverleners direct kunnen bellen als de eigenaar in een ongeluk betrokken raakt. Daarmee kan men voorkomen dat hulpverleners kostbare tijd verliezen met het identificeren van slachtoffers, met het zoeken met wie er contact moet worden opgenomen indien iemand ernstig gewond is en er niet met het slachtoffer gecommuniceerd kan worden, of met het inwinnen van essentiële medische informatie.Als iemand wil dat er met meerdere personen contact wordt opgenomen, kan men meerdere ICE-nummers in het toestel zetten. Daarvoor kunnen codes als ICE1, ICE2, ICE3 gebruikt worden."ICE" IS ONDERTUSSEN AL INTERNATIONAAL ERKEND ALS AFKORTING.Vanaf dan weten de politie, de ambulance, de dokter, enz... steeds wie ze moeten waarschuwen.


Updates

Motorroute link toegevoegd


Laat ook eens een berichtje achter in het gastenboek

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klik hier om motorroutes te mailen

meta Laatst bijgewerkt op 12 juli 2017